ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » PROFINN 2007

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri 

Concept


GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin Departamentul PROFINN Evenimente Speciale in parteneriat cu CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIEI A MUNICIPIULUI BUCURESTI, va invita sa participati, in perioada 17- 18 septembrie 2007,  la Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

 Aflat la cea de a treia editie, evenimentul va viza o abordare pragmatica a subiectelor legate de accesul intreprinzatorilor din domeniul agriculturii ecologice, industriei alimentare si domeniilor conexe la finantarile rambursabile, nerambursabile si combinatiilor relevante ale acestora. Module separate vor fi dedicate discutarii accesului la fondurile europene postaderare precum si subiectelor legate de implementarea sistemelor de management al calitatii.

La fel ca la primele doua editii,  evenimentul se va bucura de participarea unui numar semnificativ de invitati. Vor fi prezenti reprezentanti din cadrul MADR, MMSSF, ANIMMC, MEF, MMDD, FNGCIMM, FGCR, BRM, CSA, UNSICAR, UNSAR, Banci si Societati de Asigurare, Brokeri, reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, reprezentantii ambasadelor principalelor tari UE, sectorul ONG, reprezentanti ai mass-media.

PROFINN 2007 este un eveniment complex, cu doua componente de baza:

·      Targul Profinn 2007   se organizeaza pe parcursul a doua zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice devoltarii unor proiecte viabile pentru viitor. Spre deosebire de o expozitie obisnuita, elementul de noutate adus de targul PROFINN 2007 este (la fel ca si la editiile anterioare) facilitatea oferita de organizatori de a avea intalniri atent programate cu toti vizitatorii (inscrisi, in prealabil, pe baza completarii unui formular de inscriere). In acest mod, discutiile intre expozanti (institutii finantatoare) si vizitatori (intreprinzatori aflati in cautarea celei mai bune solutii de finantare a proiectelor) vor beneficia de un castig real si actual de informatii.

·      In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale - conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!