ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Instrumente pentru o guvernare mai buna (2006)
 

Concept


Global Services Group, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale in parteneriat cu Asociatia Municipiilor din Romania va invita sa participati la Forumul National “Instrumente pentru o guvernare mai buna” ce se va desfasura in perioada 6-7 aprilie 2006 la Hotel International din Sinaia.
 
Forumul national va adresa problematicile curente ale procesului de integrare europeana a Romaniei si va pune fata in fata, in cadrul unui dialog deschis, preocuparile structurilor locale, politica aplicata a structurilor centrale si formulele viabile de finantare ale finantatorilor.
 
Obiective:
 
1.       In cadrul forumului national vor fi abordate oportunitatile de investitii, dezvoltarea regionala, proiectele de infrastructura de afaceri si posibilitatile de acces la acestea
2.       Diseminarea informatiilor si instrumentelor pentru o abordare realista in aplicarea strategiilor de dezvoltare
3.       Stimularea interesului finantatorilorpentru proiectele complexe ale autoritatilor publice locale si a asociatiilor formate de acestea.
 
Invitati:
 
Vor fi prezenti la eveniment invitati din cadrul Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Agentiilor de Dezvoltare Regionala, Institutiilor Financiare - Bancare, Misiunilor Comerciale si Ambasadelor.
 
Grup tinta/participanti:
 
Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare, Specialisti in Urbanism si Mediu, Consultanti, din cadrul municipiilor, oraselor si comunelor.
 
Rezultate garantate:
 
1.       Reprezentantii Autoritatilor Publice Locale se vor informa si vor dezbate cum sa atraga investitii in regiune, cum sa finanteze proiectele de interes local si mai ales cum sa-si construiasca o strategie viabila si de lunga durata prin mecanismele noii economii.
2.       Dezvoltarea unui mediu adecvat de informare si utilizare corecta a informatiilor financiare - bancare
3.       Institutiile bancare vor prezenta programele de finantare active pentru proiectele institutiilor publice.
 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!