ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Comunicate » Lansare Forum Profinn

Bucharest Daily News

Alpha Bank

Project Management Solutions

PMS

BRD - GSG

Constructii Marketing Proiectare

 

Lansare Forum Profinn


Global Services Group SRL prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale are placerea sa va anunte organizarea forumului la nivel regional “Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale?”, organizat in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania.

Programul de instruire isi propune sa prezinte cat mai multe aspecte practice cu privire la rolul liderilor locali in procesul de atragere a fondurilor post-aderare. Prezentarile vor fi orientate spre cunoasterea politicilor europene si a bunelor practici legate de fondurile structurale. Forumul va aduce administraţia publica locala mai aproape de problematicile curente ale procesului de integrare europeana a Romaniei prin prezenţa la lucrarile forumului a unor experţi si practicieni din statele membre UE.

Forumul este organizat cu sprijinul Institutului National de Administratie in calitate de partener Institutional, BRD Societe Generale in calitate de sponsor si Net Clip in calitate de partener Web.

Parteneri Media: Romania Libera, Mediafax, Mix FM, Gandul, Bursa, Curierul National, Bucharest Daily News, Finantare.ro, Monitorul de Prahova, Monitorul de Suceava, Monitorul de Cluj, SmartBank.ro si SmartFinancial.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!