ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Comunicate » Caravana Fondurilor Europene Postaderare ajunge in 05-06 iulie 2007 la Alba Iulia, Regiunea de Dezvoltare 7 Centru!
 

Caravana Fondurilor Europene Postaderare ajunge in 05-06 iulie 2007 la Alba Iulia, Regiunea de Dezvoltare 7 Centru!


Cele mai noi aspecte institutionale si legale privind apropiata lansare a licitatiilor de proiecte cu finantare din fonduri structurale vor fi discutate la Alba Iulia, Hotel Parc in cadrul celui de-al saselea atelier de lucru organizat la nivel regional cu tema “ Fondurile Europene Postaderare”. Evenimentul este organizat de Global Services Group in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania.

 

Mod de desfasurare:

Atelierul de lucru se va desfasura pe durata a doua zile, cu participarea extraordinara a echipelor instituţiilor administratiei centrale si locale implicate in derularea viitoarelor fonduri, dar si a unor parteneri din domeniul financiar bancar.

 

Obiective:

1.       Dezbateri cu privire la conditiile de eligibilitate a proiectelor

2.       Pasi concreti in identificarea, dezvoltarea si implementarea proiectelor de interes local si regional

3.       Diseminarea informatiilor si instrumentelor de lucru practice pentru o abordare realista in accesarea fondurilor UE: aranjamente institutionale, parteneriate, planificarea si organizarea achizitiilor publice in proiect, etc

4.       Conditiile de finantare prin imprumuturi rambursabile in vederea finantarii proiectelor complexe

 

Invitati:

Vor fi prezenti la eveniment invitati din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerului Economiei si Finantelor, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, ANRMAP, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,  Agentiei de Dezvoltare Regionala 7 Centru Alba Iulia, Institutiilor Financiar - Bancare si experti care au implementat proiecte din fonduri structurale.

 

Grup tinta/participanti:

Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti si Case de Avocatura.

 

Beneficii:

 

Participantii la atelierul de lucru vor dobandi cunostintele necesare:

1.       intocmirii corecte a aplicatiei de finantare si articularea pieselor componente

2.       planificarii activitatilor proiectului cu respectarea legislatiei in vigoare privind finantarea din fondurile structurale

3.       determinarea corecta a duratei activitatilor de proiect in contextul legislatiei privind achizitiile publice

4.       formularii aranjamentelor financiare privind implementarea proiectelor

 

Diploma de participare la atelier obtinuta de catre fiecare participant este recunoscuta de Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania

 

Parteneri:

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana

Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale

Partener: Unicredit Tiriac Bank

Sponsor: BRM

Partener Web: Net Clip

Consultant Media: Euractiv

Parteneri Media: Romania Libera, The Money Channel, Bursa, Comunicatedepresa.ro, Mix FM, Ziare.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!