ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Evitarea practicilor comerciale incorecte (2005) » Program




 

Program


Ora 09.30 – 10.00

INREGISTRAREA INVITATILOR SI PARTICIPANTILOR

Ora 10.00 – 11.00

“Evitarea practicilor comerciale incorecte, Sesiunea 1

Ora 11.00 - 11.30

PAUZA DE CAFEA

Ora 11.30 – 12.30

“Evitarea practicilor comerciale incorecte”, Sesiunea 2

Ora 12.30 – 13.00

Pauza de cafea

Ora 13.00 – 14.00

Dezbateri privind sistemul de management  HACCP

 Cresterea competitivitatii produselor alimentare prin implementarea si certificarea sistemului de management al sigurantei alimentului (HACCP)



Downloads:

Agenda (File Name: Agenda Protectia Consumatorului.pdf, File Size: 71 Kb)

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!