ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Organizatori » Camera de Comert si Industrie a Romaniei

 

Camera de Comert si Industrie a Romaniei


Camera de Comert si Industrie a Romaniei este cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri din Romania, reunind in randurile sale intreaga retea de 42 de camere de comert si industrie teritoriale, camere de comert bilaterale si asociatii profesionale.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este o organizatie neguvernamentala, cu caracter autonom, care sustine interesele comunitatii de afaceri si, in special pe cele ale membrilor sai, in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale. CCIR actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior.

CCIR este aproape de mediul de afaceri si prin oferta sa de servicii care include misiuni economice, programe de perfectionare profesionala, organizarea de seminarii si dezbateri, baze de date de informatii si oportunitati de afaceri care pot contribui la dezvoltarea afacerilor.

De asemenea, in contextul procesului de integrare a Romaniei in structurile europene, CCIR a demarat o campanie de pregatire a mediului de afaceri in vederea adoptarii normelor comunitare de catre agentii economici.

Pe plan extern, Camera de Comert si Industrie a Romaniei colaboreaza cu cele mai prestigioase organizatii si este membra a: Eurochambres - Asociatia Camerelor de Comert Europene, ICC - Camera de Comert Internationala, ABC - Asociatia Camerelor de Comert din Balcani, Reteaua Centrelor Euro Info.

Pentru orice companie, fie ea straina sau romana, colaborarea cu CCIR este cu siguranta benefica atat pentru dezvoltarea afacerii, pe plan national si pe pietele externe, cat si pentru dezvoltarea competentelor personalului sau pentru pregatirea in vederea aderarii la UE

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!