ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Conferinte si seminarii » Sesiuni de informare cu reprezentantii mass-media cu privire la Instrumentele Structurale in Romania (2011) » Concept

 

Concept


Organizarea unor sesiuni de informare cu reprezentantii mass-media cu privire la Instrumentele Structurale

Autoritatea Contractanta: Ministerul Finantelor Publice - Autoritatea oentru Coordonarea Instrumentelor Structurale

Obiectivul general al proiectului Instrumentele Structurale – o sansa de modernizare pentru Romania, ce consta in organizarea a 5 seminarii de informare mass-media, este de a contribui la informarea reprezentantilor mass media cu privire la oportunitatile oferite de Instrumentele Structurale ale Uniunii Europene, la aspectele orizontale ce intervin in implementarea acestor fonduri in Romania, precum si la ultimele evolutii in domeniu.
In mod indirect, rezultatul proiectului va fi diseminarea unor informatii corecte si la zi cu privire la Instrumentele Structurale in Romania.

Obiectivele specifice ale proiectului constau in:

  • Cresterea nivelului de cunoastere al reprezentantilor presei cu privire la mecanismul de functionare a Fondurilor Structurale si de Coeziune. 
  • Cresterea gradului de informare a reprezentantilor mass media cu privire la oportunitatile si beneficiile accesarii Fondurilor Structurale si de Coeziune.
  • Informarea reprezentantilor presei referitor la sursele de informare detaliata, in ceea ce priveste Fondurile Structurale si de Coeziune din Romania.

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!