ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » EU Office BCR


 

EU Office BCR


Ce impact a avut aderarea Romaniei la Uniunea Europeana asupra institutiei dvs.?

Care sint programele europene deschise participarii Romaniei?

La care dintre programele Uniunii Europene sau ale altor institutii financiare puteti sa inaintati o propunere de proiect si sa solicitati finantare?

Care sint conditiile de eligibilitate in vederea solicitarii unei finantari?

Ce pasi trebuie sa urmati pentru a avea posibilitatea de a solicita o finantare?

Care este cea mai buna structura si care sint cele mai potrivite produse bancare pentru proiectul dvs?

Ce prevederi ale legislatiei privind achizitiile publice/ contractelor comerciale trebuie avute in vedere in faza de implementare a proiectului?
 

Pentru a va raspunde la aceste intrebari si pentru a va sprijini in alegerea solutiei optime de finantare, BCR a infintat structura EU Office BCR ( cu reprezentare atit la nivelul centralei bancii, cit si la nivelul sucursalelor BCR din cele 8 regiuni de dezvoltare economico- sociala ale Romaniei), care colaboreaza permanent cu reteaua sa de consultanti recomandati. EU Office BCR poate fi accesat pe adresa de web: www.bcr.ro

In dorinta de a veni in intimpinarea clientilor sai interesati in accesarea Fondurilor europene EU Office, BCR ofera informatii privind institutiile europene, finantarile oferite in cadrul fondurilor structurale, scheme de finantare disponibile si mecanisme de implementare a acestora.

EU Office BCR va sta alaturi pentru a va sprijini in implementarea proiectelor dvs. finantate din fonduri europene, atit prin informatii si consultanta, cit si produse si servicii dedicate nevoilor dvs.

EU Office BCR acorda asistenta clientilor sai atit direct, cit si prin firme de consultanta recomandate de banca, pentru intocmirea cererilor de finantare si a documentatiei aferente accesarii finantarilor prin:
  • incadrarea proiectelor pentru finantare post-aderare in functie de criteriile de eligibilitate stabilite prin programele de finantare;
  • structurarea finantarii;
  • consultanta privind aspecte de mediu, achizitii etc. conform cerintelor finantatorilor si legislatiei romanesti in vigoare.

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!