ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Centru de presa » Arhiva comunicate de presa » PROFINN 2006 – Targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara.


 

PROFINN 2006 – Targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara.


Mediul de afaceri romanesc, in special agentii economici din industria agro-alimentara, s-a polarizat in perioada 12- 14 Iunie2006 la Camera de Comert si Industrie a Romaniei la cea de-a doua editie a targului PROFINN 2006 – Targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara.

Desfasurat sub inaltul patronaj al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (fosta Agentie Sapard), evenimentul s-a bucurat, la fel ca si la prima editie, de participarea a peste 100 de invitati.

In paralel cu targul , care a pus fata in fata cererea si oferta de finantare, au avut loc o serie de manifestari conexe – conferinte si ateliere de lucru - pe teme de finantari, fonduri structurale, asigurari si leasing.

PROFINN 2006 a fost organizat in colaborare de firma GLOBAL SERVICES GROUP SRL prin Departamentul Evenimente Speciale si de CCIR, si are ca partener oficial Banca Comerciala Romana, ca partener asociat Casa de Economii si Consemnatiuni, sponsor Unicredit Leasing, partener catering Privileg Catering, partener echipamente Eutron Invest, parteneri de comunicare Eurolink si Ceftac, iar ca parteneri media Jurnalul National, Mediafax, Chief Executive, Retail Magazin, Bursa, Curentul, Curierul National, Comunicatedepresa.ro, Finantare.ro, Pixio, SmartBank.ro, Agroterra, Euractiv.ro, PRwave.ro, Smartfinancial.ro, Newz.ro, Immromania.ro.

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!