ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Centru de presa » Arhiva comunicate de presa » Fondurile Europene Postaderare


 

Fondurile Europene Postaderare


Bucuresti- 14 Februarie 2007 - Global Services Group SRL, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale, are placerea sa va anunte organizarea atelierelor de lucru la nivel regional „Fondurile Europene Postaderare”.

Atelierele de lucru sunt organizate in colaborare cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania.

Pe parcursul anului 2007, sunt planificate 14 ateliere de lucru regionale, prima sesiune desfasurandu-se la Sinaia, Hotel Mara, 1-2 Martie 2007.

Ateliere de lucru sunt organizate la nivelul celor 8 Regiuni de Dezvoltare, respectiv 1-2 intalniri de lucru impreuna cu reprezentantii ministerelor si organizatiilor implicate in derularea fondurilor structurale si a reprezentantilor sectorului privat - banci, societati de avocatura, companii de consultanta. Se vor dezbate, prezenta si explicita concret ce proiecte pot obtine finantare din fondurile structurale.

Se mentioneaza, de asemenea, ca aceste ateliere de lucru sunt organizate ca urmare directa a nevoii de instruire manifestata in anul 2006 la forumurile regionale „Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale?”

Un modul separat va fi dedicat prezentarii cat mai multor aspecte practice cu privire la politicile europene si a bunelor practici legate de achizitiile publice.

Un alt modul va adresa problematica planificarii surselor de finantare si asigurarea fluxurilor de numerar necesare cofinantarii proiectelor, fie din imprumuturi rambursabile fie prin alte aranjamente financiare.


Informatii Suplimentare

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana
Partener Asociat: BRD Groupe Societe Generale
Partener Web: Net Clip
Consultant Media: Euractiv
Parteneri Media: Romania Libera, The Money Channel, Bursa, Comunicatedepresa.ro, Mix FM
Partener Media Local: Monitorul de Prahova

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!