ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Forum Profinn


 

Forum Profinn


(25.10.2006)

Forum Profinn: Primele doua sesiuni ale forumului Profinn " Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale?" s-au bucurat de o prezenta deosebita - la fiecare sesiune au participat peste 120 reprezentanti ai Autoritatilor Publice Locale.

“ Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale” - forum organizat de Global Services Group in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania, se desfasoara pe parcursul a trei sesiuni regionale.

 

Prima sesiune a Forumului Profinn a avut loc la Sinaia 5-6 Octombrie, cea de-a doua sesiune s-a desfasurat in perioada 19- 20 Octombrie,  fiecare sesiune bucurandu-se de  participarea a peste 120 de reprezentati ai Autoritatilor Publice Locale si invitati din cadrul Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Institutiilor Financiar – Bancare, Case de Avocatura si consultanti.

 

La eveniment au fost prezenti si experti internationali cu larga experienta in implementarea proiectelor din fonduri structurale:  Dna. Sheila Maxwell, Resident Twining Advisor Ministerul Integrarii Europene si Dl. Rolf Hunink, Resident Twining Advisor, Ministerul Administratiei si Internelor.

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!