ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Victor Ponta: La POS-CCE cred că o să luăm o măsură radicală


 

Victor Ponta: La POS-CCE cred că o să luăm o măsură radicală


(03.12.2012)

Primul ministru Victor Ponta a declarat, luni seara, în contextul deblocării Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), că dintre celelalte programe în cazul cărora s-a trimis de la Bruxelles scrisoare de presuspendare, cea mai gravă situaţie se înregistrează la POS-CCE.

'Cel mai grav este Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii (POS-CCE), care, din păcate, acolo, cred că o să luăm o măsură radicală, în sensul că îl radem şi îl reacredităm, dar mai repede de şase luni nu se poate. Nu ştiu. O să încercăm să îl salvăm', a declarat Victor Ponta, într-o emisiune la Realitatea TV.

El a arătat că în continuare rămâne blocat Programul operaţional sectorial (POS) Transporturi.

Luni seara, şeful executivului a anunţat în cadrul videoconferinţei cu prefecţii, că Executivul a primit înştiinţarea oficială de la Bruxelles privind deblocarea POSDRU, aceasta după ce în urmă cu o săptămână a fost deblocat şi Programul Operaţional Sectorial Mediu.

Primul ministru a subliniat că meritele reluării finanţărilor în cazul celor două programe sunt ale miniştrilor actuali şi al consilierului de stat Eugen Teodorovici.

Sursa: Agerpres

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!