ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Orban: Avem termen pana la sfarsitul lui iunie pentru a evita suspendarea a 5 programe operationale


 

Orban: Avem termen pana la sfarsitul lui iunie pentru a evita suspendarea a 5 programe operationale


(19.04.2012)

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat joi ca autoritatile au termen pana la sfarsitul lunii iunie pentru a intreprinde actiuni astfel incat sa evite suspendarea a cinci programe operationale – POS Mediu, POS Transport, POR, POS CCE si POSDRU.

"Dupa cum stiti, s-au reluat platile pentru POSDRU, dar avem termen ca pana la sfarsitul lunii iunie sa intreprindem anumite actiuni astfel incat sa evitam suspendarea unor programe operationale. In principiu sunt cinci programe unde trebuie intreprinse astfel de actiuni pentru a evita suspendarea programelor respective", a spus Orban.
 
El a precizat ca este vorba despre programele in cazul carora se aplica corectii financiare preventive.
 
"Ma refer la programul de mediu, transport, POR, programul de Crestere a Competitivitatii Economice si POSDRU", a spus ministrul. "Acestea sunt cele cinci unde trebuie sa indeplinim anumite conditii astfel incat sa evitam ca incepand din luna iunie programele sa fie suspendate. Dar lucrurile evolueaza pozitiv, angajamentele pe care ni le-am luat sunt in stadiu avansat de indeplinire si speram ca va fi evitat riscul de suspendare", a adaugat ministrul.

Sursa: Mediafax

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!