ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Efectul finalei Europa League asupra Bucurestiului. Cati bani vor cheltui fanii straini cu ocazia meciului


 

Efectul finalei Europa League asupra Bucurestiului. Cati bani vor cheltui fanii straini cu ocazia meciului


(09.04.2012)

Gazduirea finalei Europa League, care va avea loc pe National Arena (9 mai), cel mai important eveniment anuntat in acest an, va aduce peste 30 de milioane de euro in conturile hotelurilor, barurilor, restaurantelor, agentiilor de turism, muzeelor si taximetristilor din Bucuresti, potrivit calculelor ZF, ce iau in considerare 30.000 de straini, ce vor cheltui in medie 1.000 de euro pe servicii.

Reprezentantii jucatorilor din turism subliniaza ca numarul strainilor care vor ajunge la meci in Bucuresti depinde foarte mult de echipele care se vor califica si de notorietatea lor la nivel european.

"Aceasta competitie sportiva va pune orasul Bucuresti pe harta Europei. Fotbalul este cel mai popular sport si deci va atrage foarte multi turisti. Gazduirea acestui eveniment aduce imagine si expunere Capitalei si va lansa Romania pe piata de evenimente internationale. Vorbim de o rampa de lansare, care va trebui sustinuta si dupa acest eveniment", spune Lucian Marinescu, consultant in turism in cadrul companiei Trend Hospitality.

Sursa: Mediafax

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!