ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » S-a semnat contractul de finantare pentru proiectul ''Centrul National de Instruire on-line''


 

S-a semnat contractul de finantare pentru proiectul ''Centrul National de Instruire on-line''


(15.09.2011)

Obiectivul general al proiectului consta in dezvoltarea unei platforme care sa permita furnizarea unei solutii de invatamant prin mijloace electronice, disponibile on-line pentru a permite formarea profesionala si evaluarea functionarilor publici. De asemenea, va  furniza solutii de invatamant, folosind aceleasi mijloace, in vederea formarii profesionale de baza a personalului ce ofera servicii turistice.

Atat functionarii publici, cat si angajatii din mediul privat, au nevoie, in desfasurarea activitatii cotidiene, de formare/perfectionare. In cazul functionarilor publici vorbim de cursuri din domeniul achizitiilor publice, management de proiect, legislatiei in domeniu, iar in mediul privat se poate opta pentru  cursuri de limbi straine, engleza, franceza, germana cu aplicare practica in meseriile de barman, ospatar, receptioner si camerista.

Se estimeaza un numar de aproximativ 6.000 de utilizatori directi (600 utilizatori ai proiectului, angajati ai solicitantului si  5.010 utilizatori persoane fizice) , dar numarul acestora poate fi mult mai mare.Valoarea totala a proiectului este de 9.920.000 lei, din care 8.000.000 lei reprezinta valoarea asistentei nerambursabile, iar proiectul va fi implementat in 18 luni.

Sursa: Capital

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!