ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Romania ar putea primi consultanta de la Banca Mondiala pentru atragerea de fonduri UE


 

Romania ar putea primi consultanta de la Banca Mondiala pentru atragerea de fonduri UE


(26.03.2010)

Guvernul Romaniei ar putea primi contra cost consultanta din partea Bancii Mondiale, in special pentru cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor europene, potrivit intelegerii dintre executiv si oficialii institutiei financiare mondiale, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de BM.

In cadrul discutiilor "s-au avut in vedere o implicare sporita a Bancii in legatura cu administratiile regionale si locale si o trecere graduala la serviciile de consultanta platite ale Bancii Mondiale pentru Guvernul Romaniei, in special in ce priveste sporirea capacitatii Romaniei de a absorbi fondurile UE", se arata in comunicat.

Directorul de tara al Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si tarile baltice, Peter Harrold, a fost in Romania in perioada 17-21 martie. Alaturi de managerul biroului Bancii Mondiale in Romania, Francois Rantrua, si de o echipa de specialisti ai Bancii Mondiale, Harrold s-a intalnit cu ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Mihail Dumitru, cu presedintele Traian Basescu si cu secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Sursa: www.ziare.com

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!