ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Emil Boc la semnarea primelor contracte de investitii facute de intreprinderi mari cu fonduri europene: Nu sunt inca multumit de absorbtia fondurilor comunitare


 

Emil Boc la semnarea primelor contracte de investitii facute de intreprinderi mari cu fonduri europene: Nu sunt inca multumit de absorbtia fondurilor comunitare


(12.03.2010) Premierul Emil Boc a declarat ca nu este inca multumit de nivelul absorbtiei fondurilor comunitare. Declaratia a fost facuta in cadrul ceremoniei semnarii unor contracte de investitii facute de intreprinderi mari cu fonduri europene, la Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. "Avem comitetul interministerial care lucreaza saptamanal, nu sunt inca multumit de rata de absorbtie a fondurilor europene, dar, oricum, progresele sunt majore in raport cu anii anteriori", a declarat Boc.

Ministrul Economiei, Adriean Videanu si reprezentantii a 13 companii care vor primi finantare din fonduri europene, in 2010, au semnat joi contractele pentru primul apel de proiecte destinat investitiilor in intreprinderi mari.
Primul apel de proiecte destinat investitiilor in intreprinderi mari a fost lansat in anul 2008 si a avut un buget initial in valoare totala de 215 milioane lei (echivalentul a 57,4 milioane euro la acea data), potrivit Ministerului Economiei.

Sursa: www.hotnews.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!