ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Premiu pentru informaticienii romani


 

Premiu pentru informaticienii romani


(03.03.2010)

Solutia eAgriculture dezvoltata si implementata de SIVECO Romania la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a castigat marele premiu la categoria Vertical Market, in cadrul competitiei European IT Excellence Awards 2010.

Unul din cele mai importante proiecte IT desfasurate in Romania in ultimii 3 ani, solutia integrata dezvoltata de SIVECO Romania pentru APIA, a primit titlul "Winner of the European IT Excellence Award 2010". Juriul celebrei competitii europene a anuntat castigatorii din acest an in cadrul Galei de decernare a Premiilor Anuale, desfasurate la sfarsitul saptamanii precedente la Londra.

"Acest premiu este o veritabila (si foarte placuta) surpriza, deoarece concurenta a fost extrem de puternica. In acest an au participat 88 de companii din 16 tari. Proiectele care au intrat in competitie au fost intr-adevar de mare impact, amploare si complexitate. La categoria Vertical Market, am concurat cu firme importante din Marea Britanie - Anglia Business Solutions Ltd, CTI Group, ERI BANCAIRE SA, lucru care spune mult despre nivelul acestei competitii.

Sursa: www.euractiv.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!