ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Proiect de regulament european privind raportarea catre CE a investitiilor realizate in infrastructura energetica


 

Proiect de regulament european privind raportarea catre CE a investitiilor realizate in infrastructura energetica


(26.02.2010)
Parlamentul European a votat un proiect de regulament privind proiectele de investitii in infrastructura energetica in Uniunea Europeana. Textul propus stabileste un cadru comun pentru notificarea catre Comisie a proiectelor de investitii in infrastructurile energetice in domeniile petrolului, gazului, electricitatii si biocarburantilor prin consolidarea sistemului actual si reducerea sarcinilor administrative. Raportul a fost adoptat cu 551 de voturi pentru, 24 impotriva si 25 de abtineri.
Astfel, Parlamentul European a dat unda verde raportului elaborat de europarlamentarul liberal Adina Valean in privinta investitiilor in infrastructura energetica.
Adina Valean sustine ca adoptarea acestui instrument de notificare a investitiilor in infrastructura energetica va oferi posibilitatea de a planifica si de a identifica nevoia de investitii suplimentare pe baza unor studii si analize riguroase.
Europarlamentarul roman a mai spus ca aceasta noua propunere legislativa nu trebuie sa afecteze confidentialitatea tranzactiilor de pe aceasta piata.

Sursa: www.euractiv.ro

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!