ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » 400.000 de euro de la UE pentru utilaje de prelucrare a lemnului


 

400.000 de euro de la UE pentru utilaje de prelucrare a lemnului


(04.02.2010)

Firma Productia Fortunaforest din Covasna care activeaza in domeniul prelucrarii lemnului va primi fonduri europene de peste 400.000 de euro pentru achizitionarea de utilaje pentru prelucrarea lemnului.

"Finantarea europeana ne ajuta foarte mult in continuarea planului nostru de investitii. Vom achizitiona utilaje moderne pentru prelucrarea mai eficienta a lemnului, mai precis masini cu comanda numerica", spune Dragos Sorescu, directorul executiv al Productia Fortunaforest.

Proiectul "Achizitie utilaje pentru prelucrarea lemnului" a fost depus in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), "Sprijin financiar cu o valoare cuprinsa intre 920.001 si 5.560.000 de lei acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii" si a primit aprobarea anul trecut in august.

"Implementarea am planificat-o pentru doi ani, in trei etape. In prezent ne pregatim pentru demararea procedurilor de achizitii pentru prima etapa si am lansat licitatia", mai spune Sorescu.

Sursa: www.zf.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!