ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Fonduri europene pentru achizitionarea de echipamente


 

Fonduri europene pentru achizitionarea de echipamente


(03.02.2010)

Furnizorul de servicii lingvistice (cursuri de limbi straine, traduceri, servicii de interpretare) si de pregatire profesionala Euro Educational din Brasov a primit la sfarsitul anului trecut fonduri europene nerambursabile de 57.000 de euro pentru achizitionarea de echipamente pentru traducere simultana utilizate in conferinte.

"Am achizitionat echipamentele pentru a putea oferi servicii complete pentru conferinte: inchirierea echipamentelor audio-video si de traducere simultana, servicii de interpretariat simultan si consecutiv si asistenta tehnica. Pana acum puteam sa asiguram doar serviciile de interpretare, iar daca ne era solicitata asigurarea partii tehnice, externalizam acest serviciu si ne costa mai mult decat in prezent", spune Mihai Oprea, administratorul firmei Euro Educational.

Proiectul "Achizitionare echipament traducere simultana" a fost depus in mai 2008 in cadrul Programului Operational Regional (POR), "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor", iar semnarea a fost realizata un an mai tarziu.

Sursa: www.zf.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!