ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » O firma din Rasnov pregateste angajati cu bani de la UE


 

O firma din Rasnov pregateste angajati cu bani de la UE


(29.01.2010)

Compania de servicii de consultanta si formare profesionala Redis Consult din Rasnov, judetul Brasov, va primi fonduri europene de peste 170.000 de euro pe parcursul a doi ani pentru organizarea a sase module de formare profesionala pentru 120 de medici si angajati de intreprinderi din Brasov.

"Proiectul prevede organizarea a sase grupe, a cate 20 de persoane fiecare care vor fi formate in domeniul tehnologiei informatiei si comunica tiilor. Cursantii sunt atat angajati de intreprinderi, cat si personal medical", spune Tudorel Secarea, directorul general al Redis consult si managerul proiectului.

Proiectul "Programe de formare profesionala in domeniul TIC pentru personalul medical si angajati" a fost depus in iulie 2008 in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor". Proiectul a fost semnat in aprilie 2009 de cand a inceput si implementarea care va dura doi ani. "Am format pana acum doua grupe de cursanti. Cursurile sunt gratuite si dureaza trei luni de zile, iar la sfarsit angajatii primesc o diploma acreditata de Minsterul Educatiei si de Ministerul Muncii. Avem trei traineri care predau aceste cursuri. Promovarea proiectului s-a realizat prin materiale publicitare in presa locala, afise si discutii cu grupurile tinta", mai spune ma nagerul proiectului.

Sursa: www.zf.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!