ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » 155.000 de elevi din liceele din Romania vor beneficia de burse sociale prin programul „Bani de liceu”


 

155.000 de elevi din liceele din Romania vor beneficia de burse sociale prin programul „Bani de liceu”


(18.05.2009)

In cadrul sedintei de Guvern de astazi, am adoptat o Hotarare privind aprobarea criteriilor si a cuantumului sprijinului financiar ce se acorda elevilor in cadrul programului national de protectie sociala "Bani de liceu", a anuntat Primul-ministru Emil Boc la finalul sedintei de Guvern.

Un numar de 155.000 de elevi din liceele din Romania vor beneficia, prin programul social „Bani de liceu”, de burse sociale in valoare de 180 lei pe luna in anul scolar 2008-2009, a precizat ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu. Bursa se acorda la inceputul anului scolar, pentru elevii care au promovat anul scolar anterior si care provin din familii al caror venit per membru este mai mic de 200 de lei pe luna. „Aceasta bursa este extrem de importanta pentru finalizarea anului scolar si sper sa inregistram si rezultate profesionale foarte bune pentru cei care sunt bursieri”, a afirmat Ecaterina Andronescu.

Valoarea totala a acestor burse se cifreaza la 200 milioane de lei pentru anul scolar 2008-2009, fonduri acordate din bugetul Educatiei.

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!