ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice din judetul Buzau


 

Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice din judetul Buzau


(24.04.2009)

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei Razvan MURGEANU a semnat miercuri, 15 aprilie 2009, la Buzau, contractul de finantare pentru proiectul “Modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potential demonstrat ale judetului Buzau” derulat prin Programul Operational Regional. Valoarea totala a proiectului este de 24.890.287,55 EURO. La eveniment au mai participat directorul general al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional, Gabriel FRIPTU, presedintele Consiliului Judetean Buzau, Victor MOCANU si directorul de implementare in cadrul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Est, Jenica CRACIUN.

“Beneficiarii proiectului vor fi locuitorii comunelor Pietroasele, Merei, Monteoru, Vernesti, Hales, Ciuta, agentii economici din zona si turistii care vor vizita aceste frumoase imprejurimi. Totodata, dupa finalizarea lucrarilor, traficul de marfa si de pasageri se va desfasura intr-o maniera sigura si confortabila, in conditiile in care vizam reducerea emisiilor de dioxid de carbon” a declarat secretarul de stat Razvan MURGEANU.

Proiectul initiat de Unitatea Administrativ Teritoriala Judetul Buzau in parteneriat cu UAT Comuna Merei va fi implementat pe durata a 27 de luni si are ca obiective specifice modernizarea infrastructurii regionale de transport rutier, prin reabilitarea a 57,89 km drumuri judetene din zona Pietroasele – Merei – Monteoru – Vernesti.

 

Sursa: MDLPL

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!