ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Restructurarea si comasarea agentiilor guvernamentale, in analiza Guvernului


 

Restructurarea si comasarea agentiilor guvernamentale, in analiza Guvernului


(10.04.2009)

Propunerile facute de membrii Guvernului pentru comasarea si restructurarea agentiilor si structurilor aflate in subordinea Executivului vor fi analizate in cadrul unui Comitet interministerial coordonat de primul-ministru si de vicepremier, a anuntat primul-ministru Emil Boc, la finalul sedintei de Guvern.

„In termen de o luna, acest Comitet interministerial va lua deciziile necesare cu privire la comasarea si restructurarea agentiilor si structurilor guvernamentale, pe baza unor analize extrem de riguroase si tinand cont de necesitatea mentinerii acelor agentii care sunt absolut necesare functionarii statului roman si sunt agreate in raporturile cu UE”, a afirmat premierul Emil Boc.

Seful Executivului a mentionat ca vor fi comasate acele agentii care isi dubleaza atributiile si vor fi reorganizate unele structuri guvernamentale. „Am observat ca in foarte multe agentii, personalul care nu are calitate de expert este dublu din punct de vedere numeric fata de personalul care are calitate de expert. (...)Cei care taie frunze la caini in agentiile guvernamentale vor pleca acasa. Agentiile care sunt necesare vor ramane in continuare si isi vor indeplini atributiile”, a explicat primul-ministru, subliniind ca astfel vor fi realizate economii la bugetul de stat.

Sursa : Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!