ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » ASOCIATIE TRANSFRONTALIERA ROMANO-BULGARA A PRODUCATORILOR AGRICOLI


 

ASOCIATIE TRANSFRONTALIERA ROMANO-BULGARA A PRODUCATORILOR AGRICOLI


(26.03.2009)

Consiliul Local Deleni a organizat in data de 23 martie 2009, Conferinta sectoriala - piata transrontaliera en-gros, in cadrul proiectului “ASOCIATIE TRANSFRONTALIERA ROMANO-BULGARA A PRODUCATORILOR AGRICOLI” finantat prin intermediul Programului PHARE CBC 2005/017-535.01.01.

Prin crearea si functionarea Asociatiei Romano-Bulgare a Producatorilor Agricoli, Primaria Comunei Deleni si Consiliul Local Deleni isi propun imbunatatirea cooperarii transfrontaliere si a nivelului de accesibilitate la un pachet integrat de servicii destinat prestatorilor si beneficiarilor de activitati economice din domeniul agriculturii din Romania si Bulgaria.

Conferinta sectoriala a avut ca tema principala rolul pe care functionarea unei piete transfrontaliere en-gros de produse agricole il poate avea in dezvoltarea economica si sociala a comunitatilor din zona de Sud a judetului Constanta, cu accent pe dimensiunea locala si regionala a acesteia, moduri de eficientizare a comunicarii si colaborarii, si pasii concreti ce urmeaza a fi realizati pentru a concretiza acest proiect de colaborare cu impact transfrontalier.

La eveniment au participat actorii locali direct interesati in realizarea unei piete trasnfrontaliere en-gros in comuna Deleni, judetul Constanta, reprezentanti ai finantatorului, ai institutiilor centrale cu atributii in promovarea si implementarea politicii agricole comune in judetul Constanta. Persoana de contact: Catalina CABUN, manager proiect, tel: 0241 854 621, fax: 0241 854 884, e-mail:
primaria-deleni@go.ro

 
Sursa: MDLPL
 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!