ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Revista Presei


 

Revista Presei


(23.03.2009)
Revista Presei 23.03.2009
Intreprinderile Mici si Mijlocii, sprijinite cu maruntis
IMM din Romania trebuie sa gaseasca solutiile necesare mentinerii pe piata in conditiile in care bugetul alocat celor 11 programe nationale ale Ministerului IMM, Comertului si Mediului de Afaceri s-a injumatatit fata de 2008, ajungand astfel la numai 22 de milioane de lei, desi au existat promisiuni ca va fi pus la dispozitia IMM un buget de 100 de milioane de lei, a declarat, in cadrul unei conferinte, Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
 

Sursa: Curierul National

 
Noul regulament BNR nu va da drumul creditarii
Banca centrala a aprobat regulamentul care reduce provizioanele la creditele restante peste 90 zile cu 25%
Noua reglementare are ca obiectiv apropierea treptata a reglementarilor nationale de IFRS
Alexandru Chidesciuc (ING): Acest regulament nu da niciun impuls creditarii
 

Sursa: Curierul National

 
Moody's: Romania va obtine 20 miliarde euro, de la UE si FMI

Moody's anticipeaza ca Romania va obtine, de la Uniunea Europeana (UE) si Fondul Monetar International (FMI), un pachet multilateral de sprijin de peste 20 miliarde euro, printr-un acord pe doi ani. Moody's a reconfirmat, vineri, ratingurile guvernului Romaniei pentru datorii si depozite in moneda locala si valuta straina, pe termen lung si scurt, decizia fiind argumentata si prin obtinerea unui program de finantare de la FMI si UE.

Sursa: Euractiv

 
Pot fi vanduti mieii fara cercei?
Guvernul cere oficialilor UE ca identificarea electronica a ovinelor sa fie optionala. Mai avem mai putin de o luna pana la Paste, iar ciobanii se plang ca nu le-au fost crotaliati mieii si nu stiu in ce conditii vor putea sa vanda animalele in piete.
 

Sursa: Adevarul

 
 

Ministrul Transporturilor a anuntat sambata ca pana in 2014 va fi finalizata Autostrada Sudului, care leaga Bucurestiul de Craiova, si va costa cel putin 900 milioane euro. Fara cheltuielile pentru exproprieri.

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat sambata, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa a PDL Dolj, ca la inceputul lunii aprilie va face public programul national de autostrazi pana in 2013.

 

Sursa: Romania Libera 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!