ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat 152 de locuinte in primele doua luni ale anului


 

Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat 152 de locuinte in primele doua luni ale anului


(03.03.2009)

Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat 152 unitati locative in ianuarie si februarie 2009. Apartamentele au fost finalizate in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, in urmatoarele judete:

*                  Timis, orasul Timisoara, Strada Miloia, etapa III B – 80 unitati locative

*                  Vrancea, orasul Adjud, Zona Grup Scolar, bloc C – 20 unitati locative

*                  Valcea, orasul Ramnicu Valcea, Strada Nicolae Iorga, et. II - 18 unitati locative

*                  Valcea, orasul Ramnicu Valcea, Cartier Ostroveni nr. 6, Strada Nicolae Iorga, etapa II - 18 unitati locative

*                  Constanta, orasul Costinesti, Strada Sperantei nr. 7 – 16 unitati locative


La acestea se adauga 12 locuinte finalizate in cadrul Programului pilot de constructii utilizand tehnologii noi (Bistrita Nasaud, localitatea Dumitra, zona Teren de sport).

Programul se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera. Blocurile au 3-4 etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu 2 sau 3 camere.

Blocurile construite de ANL in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii sunt in garantie pe o perioada de 2 ani.

Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 36 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program. De asemenea, solicitantii trebuie sa fie angajati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!