ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Semnarea contractului de finantare pentru proiectul „Modernizarea si reabilitarea drumului de centura al municipiului TARGOVISTE”


 

Semnarea contractului de finantare pentru proiectul „Modernizarea si reabilitarea drumului de centura al municipiului TARGOVISTE”


(04.02.2009)

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei a semnat marti, 3 februarie 2009, la Targoviste, contractul de finantare pentru proiectul „Modernizarea si reabilitarea drumului de centura al municipiului Targoviste”, derulat prin Programul Operational Regional. La eveniment au participat secretarul de stat in MDRL, Razvan Murgeanu, directorul Autoritatii de Management a Programului Operational Regional, Gabriel Friptu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu, si directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Musat.

„Este un proiect important pentru municipiul Targoviste si comuna Razvad si, de aceea, trebuie demarate procedurile de achizitie cat mai rapid pentru a putea incepe lucrarile de executie. Absorbtia fondurilor structurale este prioritatea ministerului. Este foarte important ca beneficiarii sa se mobilizeze pentru a trece la executia de lucrari. Ministerul va va asigura tot sprijinul in implementarea proiectului”, a declarat secretarul de stat, Razvan Murgeanu.

Proiectul, avand ca beneficiar Primaria municipiului Targoviste in parteneriat cu Primaria comunei Razvad, judetul Dambovita, are o valoare totala de 88.789.047 RON, din care 71.707.400,54 RON reprezinta valoarea eligibila pentru finantare prin POR. Contributia financiara a Uniunii Europene la realizarea acestui proiect, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, este de 62.026.901,47 RON, 8.246.351,06 urmand a fi alocati din bugetul national iar 1.434.148,01 RON reprezentand contributia beneficiarului local.

Durata de implementare a proiectului va fi de 40 de luni, urmand a avea ca rezultat modernizarea si reabilitarea drumului de centura a municipiului Targoviste cu o lungime de 13,808 km, reabilitarea si construirea a 4 poduri si pasaje, precum si reabilitarea a 4 sensuri giratorii.

Sursa: MDLPL

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!