ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Primul comitet comun de monitorizare al Programului Operational Comun Romania Ucraina - Republica Moldova 2007-2013


 

Primul comitet comun de monitorizare al Programului Operational Comun Romania Ucraina - Republica Moldova 2007-2013


(19.12.2008)

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor din Romania, in calitate de Autoritate Comuna de Management a Programului Operational Comun Romania – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 a organizat la Bucuresti in data de 17 decembrie 2008 prima reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al programului mentionat.

La reuniune au participat reprezentanti ai celor trei tari partenere, precum si ai Comisiei Europene.

In cadrul acestei prime intalniri, a fost adoptat regulamentul de functionare al comitetului si au fost discutate si aprobate documentele necesare demararii implementarii programului operational: planul de lucru al Autoritatii Comune de Management pentru anul 2009, Strategia Multianuala de Asistenta Tehnica precum si Strategia Anuala de Asistenta Tehnica pentru 2009. Au fost stabilite alocarile financiare corespunzatoare activitatilor derulate de Autoritatea Comuna de Management in anul urmator.

Totodata s-a stabilit ca urmatoarea reuniune sa aiba loc in luna februarie, cand urmeaza sa fie aprobat primul apel pentru propuneri de proiecte programat pentru luna martie.

Comitetul se va reuni cel putin o data pe an, organizarea revenind unuia dintre statele partenere pe principiul rotatiei.

Mai multe informatii privind Programul Operational Comun Romania – Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 si oportunitatile de finantare pe care le ofera, sunt disponibile pe web site-ul programului
www.ro-ua-md.net.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!