ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Primirea proiectelor pentru dezvoltare rurala se prelungeste pana la 19 decembrie 2008


 

Primirea proiectelor pentru dezvoltare rurala se prelungeste pana la 19 decembrie 2008


(12.12.2008)

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au luat hotararea de a prelungi termenul de primire a cererilor de finantare pentru Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala pana in data de 19 decembrie 2008.

Masurile pentru care solicitantii mai pot depune proiecte sunt: Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole”, Masura 123  „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” si Masura 322 „Renovarea si dezvoltarea satelor”.

De asemenea, pana la aceeasi data, vor fi disponibile si finantarile pentru cele doua scheme de ajutor de stat, XS 13/2008 „Prelucrarea produselor agricole”, XS 28/2008  „Prelucrarea produselor silvice”, dar si pentru Masura 312 „Sprijinirea microintreprinderilor” cat si pentru Masura 313  „Incurajarea activitatilor turistice”.

„Aceasta decizie a fost luata pentru a raspunde interesului major al potentialilor beneficiari in ceea ce priveste accesarea Programului si pentru a facilita depunerea cererilor de finantare aflate deja in stadiul final de realizare”, a declarat Sorin Ioan Radu, director general al APDRP.

Sursa: APDRP

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!