ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a cerut introducerea unei discipline severe in ceea ce priveste cheltuielile publice la nivel guvernamental


 

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a cerut introducerea unei discipline severe in ceea ce priveste cheltuielile publice la nivel guvernamental


(05.12.2008)

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a solicitat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Ministerul Economiei si Finantelor sa puna la punct un set de masuri pentru introducerea unei discipline severe in ceea ce priveste cheltuielile publice la nivel guvernamental.
Totodata, Seful Executivului a cerut tuturor ministerelor sa reduca cheltuielile privind parcul auto propriu, cheltuielile cu personalul –primele si sporurile -, cheltuielile de protocol sau deplasarile in strainatate. „Cer tuturor ministerelor ca pana intervine Ministerul de Finante cu norme, sa incepeti o reducere drastica a cheltuielilor care nu sunt esentiale”, a spus premierul Tariceanu.
Primul-ministru a mai solicitat ministrului economiei si finantelor sa ia masurile necesare pentru diminuarea preturilor la achizitiile publice. Seful Executivului a precizat insa ca aceste planuri de masuri nu trebuie sa opreasca proiectele de investitii.

 

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!