ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat Centrul Tehnologic Renault de la Titu


 

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat Centrul Tehnologic Renault de la Titu


(04.12.2008)

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a avut ieri discutii cu reprezentantii companiei Dacia-Renault pe marginea evolutiei industriei auto romanesti, in contextul crizei economice internationale.
Primul-ministru a evidentiat necesitatea adoptarii unor masuri cat mai eficiente, in vederea pastrarii locurilor de munca din acest domeniu. Seful Executivului a aratat ca vor fi analizate de catre Guvern si alte masuri pentru protejarea locurilor de munca din industria auto, decat cele luate deja. In acest sens, premierul Tariceanu a precizat ca are in vedere majorarea primei de casare, acordata pentru stimularea innoirii parcului auto, la suma de 1.000 de euro.
De asemenea, primul-ministru a mentionat faptul ca Executivul a adoptat, in ultimele doua saptamani, o serie de masuri, menite sa stimuleze piata auto.
„Am anuntat eliminarea taxei de poluare pentru vehiculele noi, iar maine (azi) , s-ar putea sa luam in discutie la nivelul Sedintei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie”, a subliniat Primul-ministru.

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!