ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Lansarea proiectului „Acces comun la resurse si transport – imbunatatirea calitatii drumului pe prelungirea Bucuresti, tronsonul limita administrativa est a municipiului Calarasi”


 

Lansarea proiectului „Acces comun la resurse si transport – imbunatatirea calitatii drumului pe prelungirea Bucuresti, tronsonul limita administrativa est a municipiului Calarasi”


(03.12.2008)

Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu partenerii Consiliul Judetean Calarasi si Primaria Silistra, deruleaza proiectul “Acces comun la resurse si transport – imbunatatirea calitatii drumului pe Prelungirea Bucuresti, tronsonul limita administrativa est a municipiului Calarasi – Bd. Republicii , parte a retelei transfrontaliere de transport Calarasi – Silistra’, finantat in cadrul Programului PHARE de Cooperare Transfrontaliera Romania – Bulgaria 2006. Durata de desfasurare a proiectului este de 14 luni, iar valoarea acestuia este de 931.445,48 Euro, din care 783.357,48 Euro reprezinta contributia financiara a Uniunii Europene.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea infrastructurii de transport in regiunea de granita Calarasi - Silistra, conducand la o rata crescuta a mobilitatii persoanelor si accesibilitatii bunurilor in zona, precum si la reducerea timpului de transport.

Informatii suplimentare: Primaria Municipiului Calarasi, str.1 Decembrie 1918, nr.3, camera 24, tel. 0242.313.166, fax. 0242.318.574, e-mail:
calarasi@municipiu.ro

 

Sursa: MDLPL

 

 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!