ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Reabilitarea statiei de epurare din Municipiul Campulung cu fonduri de la Uniunea Europeana


 

Reabilitarea statiei de epurare din Municipiul Campulung cu fonduri de la Uniunea Europeana


(27.11.2008)

Consiliul Local al Municipiului Campulung a obtinut o finantare nerambursabila de 1.000.000 Euro pentru realizarea proiectului „Reabilitarea statiei de epurare din Municipiul Campulung Muscel, in vederea imbunatatirii calitative a mediului inconjurator si a protectiei acestuia”, in cadrul Programului Phare CES 2006 „Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public in sectoarele prioritare de mediu”.

Contractul de finantare nerambursabila a fost semnat cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in data de 10.09.2008 si se va derula pe o perioada de 13 luni.

Consiliul Local al Municipiului Campulung va contribui la finantarea cheltuielilor eligibile din cadrul acestui proiect cu suma de 266.848 Euro. De asemenea, va contribui la plata cheltuielilor neeligibile impuse de implementarea proiectului.

Proiectul presupune reabilitarea si modernizarea liniei de tratare a namolului, a bazinelor de aerare si statiei de suflante din treapta biologica de epurare. Deasemenea, are o componenta de constientizare publica si o componenta de instruire a personalului implicat in exploatarea investitiei.

Scopul realizarii proiectului este de a imbunatati functionarea statiei de epurare a apelor uzate din Municipiul Campulung si de a asigura calitatea apelor uzate la evacuarea in emisar.

Rezultatele asteptate a se obtine prin implementarea acestui proiect sunt:

*                  reabilitarea obiectivelor din statia de epurare (linia namolului, bazine de aerare, statie de suflante)

*                  personalul operatorului angajat in statia de epurare sa fie instruit in cadrul proiectului

*                  cresterea nivelului de informare si educare a populatiei


Pentru orice informatii suplimentare:
Primaria Municipiului Campulung
Reprezentant: Elena Nica, Responsabil Tehnic, Compartimetul Investitii-Achizitii
Tel: 0248-511034
Fax: 0248-511036
E-mail:
campulung@muscel.ro

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!