ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » „Dati o sansa batranilor”


 

„Dati o sansa batranilor”


(26.11.2008)

Fundatia de Sprijin a Varstnicilor a derulat in perioada decembrie 2007 – 30 noiembrie 2008, proiectul "Dati o sansa batranilor" finantat de Uniunea Europeanasi Guvernul Romaniei prin Programul de Vecinatate Romania – Moldova 2004-2006, Prioritatea 1 – Dezvoltarea Economica si Sociala.

Proiectul "Dati o sansa batranilor" a avut ca impact cresterea sansei de supravietuire a varstnicilor carora li s-au acordat servicii socio-medicale la domiciliu, cresterea calitatii vietii varstnicilor, ameliorarea starii de sanatate, schimbarea atitudinii acestora fata de viata.

Grupul tinta vizat de proiect:

*                  varstnici nevoiasi cu gradul III de handicap dependenti social care nu-si pot satisface nevoile de baza din comuna Oancea – judetul Galati

*                  varstnici nevoiasi cu grad de dependenta socio-medicalaIA, IIA, IB si II B din Municipiul Galati (conform grilei nationale de evaluare)

*                  varstnici nevoiasi dependenti socio-medical din Raionul Cahul, Republica Moldova

*                  varstnici nevoiasi dependenti socio-medical din Satul Rosu – Raionul Cahul, Republica Moldova


Fundatia de Sprijin a Varstnicilor Galati a organizat in data de 25 noiembrie 2008 in comuna Oancea, judetul Galati un eveniment de incheiere al proiectului "Dati o sansa batranilor".

Scopul acestui eveniment consta in prezentarea rezultatelor proiectului si promovarea modelului de buna practica al Fundatiei de Sprijin a Varstnicilor Galati. La evenimentul final au fost invitati partenerii din Republica Moldova, Raionul Cahul.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Fundatia de Sprijin a Varstnicilor, manager proiect Cartu Elena, telefon/fax: 0236/470040; e-mail:
fsv_galati@yahoo.com.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!