ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Masuri pentru imbunatatirea activitatii administratiei publice locale


 

Masuri pentru imbunatatirea activitatii administratiei publice locale


(21.11.2008)

Executivul a adoptat ieri o serie de acte normative in vederea eficientizarii activitatii administratiei publice locale.Astfel, prin trei hotarari, au fost numiti in functia publica de subprefect Sighinas–Crista Marcela Doina in judetului Galati, Scripat Constantin in judetului Bacau, iar Bercean Pamfil in judetul Maramures.

Acestia au sustinut si promovat concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici in vederea ocuparii definitive a acestei functii.

Sighinas–Crista Marcela Doina a indeplinit temporar atributiile functiei de subprefect al judetului Galati, incepand din luna septembrie 2008, iar Scripat Constantin a fost numit temporar subprefect la judetului Bacau din luna iulie 2008 si pana in prezent.

Sighinas–Crista Marcela Doina este absolventa a Facultatii de Filozofie din cadrul Universitatii “A.I. Cuza” Iasi. De asemenea, a absolvit cursurile de master in administratie publica organizat de Universitatea Bucuresti, precum si mai multe cursuri si programe de perfectionare in domeniul administratiei publice si al instrumentelor de finantare europeana.

Bercean Pamfil este absolvent al Academiei de Studii Economice si anterior numirii, cu caracter temporar, in functia subprefect al judetului Maramures, a detinut functia publica de consilier, grad profesional superior, in cadrul Directiei Economice a Consiliului Judetean Maramures.

De asemenea, printr-o alta hotarare, Bitea Cristian Vasile a fost numit in functia publica de subprefect al judetului Ialomita.

 

 

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!