ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Inaugurarea tronsonului de metrou Nicolae Grigorescu Linia de centura


 

Inaugurarea tronsonului de metrou Nicolae Grigorescu Linia de centura


(19.11.2008)

Miercuri, 19 noiembrie 2008, ministrul Transporturilor, Ludovic ORBAN, va participa la inaugurarea tronsonului de metrou Nicolae Grigorescu – Linia de centura.
Noul tronson este amplasat in sectorul 3 al capitalei, de la intersectia bulevardelor Nicolae Grigorescu cu Theodor Pallady, pana la comuna Catelu ­­(Linia de centura).  Tronsonul are o lungime de 4,75 km  si cuprinde un numar de 4 statii: Nicolae Grigorescu 2,  1 Decembrie 1918, Policolor si Linia de Centura.
Tronsonul se inscrie in strategia Ministerului Transporturilor de extindere a retelei si de imbunatatire a calitatii serviciilor de transport cu metroul “Modernizarea metroului din Bucuresti - etapa a II-a”.
Dupa terminarea lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control al traficului,    trenurile  vor circula distinct pe cele doua magistrale, eliminandu-se debarcarea calatorilor de la statia Eroilor. Acesta va putea fi folosit incepand cu data de 20 noiembrie 2008, circulatia desfasurandu-se intre intervalul orar 5.00 -  23.00.

Sursa: Ministerul Transporturilor

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!