ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Centrul de dezvoltare manageriala transfrontalier CDMT- sprijinul unei dezvoltari durabile a IMM-urilor in zona transfrontaliera Romano-Moldoveana


 

Centrul de dezvoltare manageriala transfrontalier CDMT- sprijinul unei dezvoltari durabile a IMM-urilor in zona transfrontaliera Romano-Moldoveana


(18.11.2008)

Proiectul urmareste dezvoltarea de competente profesionale si abilitati manageriale in domeniile Abilitati manageriale, Controlul afacerilor si Managementul de proiect, prin facilitarea accesului managerilor/angajati – responsabili de profil din circa 50 de IMM-uri din zona de frontiera Romania – Rep. Moldova, precum si dezvoltarea unei retele de interconectare, comunicare si promovare a IMM-urilor din regiunea transfrontaliera (e- network).

Cu un cost eligibil estimat la 186 455.00 Euro, din care 167 642.00 Euro grant obtinut prin programul PHARE de Cooperare Transfrontaliera, proiectul isi propune sa contribuie la dezvoltarea sociala a zonei de granita Romania - Republica Moldova.

Grupul tinta al actiunii este format din 30 manageri/angajati ce vor fi instruiti in domeniul Abilitati manageriale si controlul afacerii, 30 de manageri/ angajati ce vor fi instruiti in Managementul Proiectelor si 30 de persoane consiliate prin intermediul helpdeskului.

Fundatia Nationala pentru Dezvoltare Comunitara Botosani este un ONG activ in Romania din anul 2001, dezvoltand diferite proiecte si programe in domeniul dezvoltarii comunitare. Prin activitatile desfasurate, FNDC promoveaza valori si atitudini ce se inscriu in principii statuate prin declaratiile fondatoare: non-partizanatul politic, libertatea de gandire si expresie, respectarea eticii profesionale. Programele si proiectele dezvoltate din 2001 pana in prezent dau masura dezvoltarii continue a capacitatii institutionale prin resurse umane competente, calitate si responsabilitate in abordare, importante resurse materiale si financiare folosite pentru beneficiul comunitatilor.

Filiala Edinet a Camerei de Comert si Industrie - Rep. Moldova este persoana juridica de drept public, organizatie nonguvernamentala, autonoma si independenta, care reprezinta interesele in ansamblu ale intreprinzatorilor din Republica Moldova. Obiectivul major al C.C.I. a R.M. este crearea unui mediu si a unei comunitatii de afaceri in societate si de a reprezenta interesele membrilor sai in sistemul relatiilor economice externe ale Republicii Moldova, in relatiile membrilor cu autoritatile guvernamentale si cu cercurile de afaceri straine.

Pentru detalii suplimentare il puteti contacta pe dl. Istrate Ion, coordonator proiect:
fndc@fndc.ro, tel/fax: 0231 510 151; 0756 090 370 (coord. proiect Ion Istrate)

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!