ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Lansarea proiectului „Studiul potentialului de energie din surse regenerabile la nivelul judetului Timis”


 

Lansarea proiectului „Studiul potentialului de energie din surse regenerabile la nivelul judetului Timis”


(18.11.2008)

Luni, 17 noiembrie 2008, Primaria orasului Jimbolia a organizat seminarul de lansare a proiectului „Studiul potentialului de energie din surse regenerabile la nivelul judetului Timis”, proiect finantat in cadrul Programului Romania-Ungaria, Phare CBC 2006.
Proiectul are ca scop realizarea studiului potentialului de energie din surse regenerabile in judetul Timis, permitand astfel realizarea unei strategii energetice a judetului si facilitarea aplicarii principiilor Directivei Europene nr.77 privind promovarea energiei produse din surse regenerabile. Proiectul urmareste de asemenea imbunatatirea nivelului de promovare si valorificare a potentialului de energie din surse regenerabile si incurajarea accesului investitorilor pe aceasta piata.
Principalele rezultate asteptate in urma derularii proiectului sunt identificarea resurselor regenerabile de energie la nivelul judetului Timis, stabilirea potentialului energetic teoretic din surse regenerabile si stabilirea potentialului energetic tehnic, care sa tina seama de performanta tehnologiilor de conversie.
Date suplimentare despre proiect: Lucia PATRUICA - manager proiect, tel: 0256-494 131, fax: 0256-494 596, E-mail:
lucia.patruica@adetim.ro.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!