ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Reuniune de lucru la Palatul Victoria


 

Reuniune de lucru la Palatul Victoria


(18.11.2008)

Masurile incluse in Programul de crestere economica si de creare de locuri de munca trebuie implementate rapid, a subliniat premierul Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul reuniunii de lucru desfasurate astazi la Palatul Victoria.
Seful Executivului a solicitat ministrilor cu responsabilitati in domeniu sa pregateasca actele normative necesare pentru implementarea masurilor aprobate, astfel incat sa poata fi discutate incepand din sedinta Guvernului din aceasta saptamana. "Aceste masuri trebuie implementate cat mai repede, astfel incat sa poata intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2009", a afirmat Primul-ministru.
La intalnirea de la Palatul Victoria au participat Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, Mariana Campeanu, ministrul Muncii, Laszlo Borbely, ministrul Lucrarilor Publice, Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMM-uri, Dorin Marian, seful Cancelariei Primului-ministru, Daniel Chitoiu, presedintele ANAF, Ion Ghizdeanu, seful Comisiei Nationale de Prognoza, consilieri si experti.

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!