ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Transparenta decizionala


 

Transparenta decizionala


(14.11.2008)

Avand in vedere dispozitiile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Internelor si Reformei Administrative este interesat in participarea activa a cetatenilor la luarea deciziilor administrative si in procesul de elaborare a proiectelor de acte normative.

Astfel, Ministerul Internelor si Reformei Administrative supune dezbaterii publice proiectul Hotararii Guvernului pentru completarea Regulamentului de organizare si functionare a Corpului National al Politistilor, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 1305/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Textul actului normativ amintit este afisat si poate fi consultat pe pagina de Internet a institutiei noastre: www.mira.gov.ro, precum si la Centrul de Relatii cu publicul al M.I.R.A., din Piata Revolutiei nr. 1 A, sector 1, Bucuresti.Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt asteptate pe adresa de e-mail legislatie@mira.gov.ro, pana la data de 22.11.2008.

Sursa: MIRA

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!