ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Decizii ale primului-ministru


 

Decizii ale primului-ministru


(13.11.2008)

Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a semnat, miercuri, 12 noiembrie 2008, mai multe decizii de numiri si eliberare din functie.

Astfel, Emanoil Negut a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, sef al Departamentului de Control al Guvernului. A fost numit Ion Cristea, director general adjunct, pentru a exercita atributiile secretarului de stat, seful Departamentului de Control al Guvernului.

Printr-o alta decizie, Pandelea Pelmus a fost numit in functia publica de secretar general in cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative.
Totodata, primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a semnat o decizie privind constituirea Comisiei Nationale de Acreditarea a Spitalelor. Componenta acestei comisii este urmatoarea: Cristain Vladescu - reprezentantul Administratiei Prezidentiale; Valentina Contescu – reprezentantul Guvernului; Constantin Popa – reprezentantul Academiei Romane; Gheorghe Borcean – reprezentantul Colegiului Medicilor din Romania; Liliana-Lacramioara Pintilie – reprezentantul ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania.
Deciziile intra in vigoare la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei.

 

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!