ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » REGIO: 110 milioane lei pentru DJ 248 Iasi-Vaslui si dj 208 Neamt-Iasi-Suceava


 

REGIO: 110 milioane lei pentru DJ 248 Iasi-Vaslui si dj 208 Neamt-Iasi-Suceava


(12.11.2008)

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, a semnat, luni, 10 noiembrie 2008, doua contracte in valoare de aproximativ 110 milioane lei, care au drept scop reabilitarea si modernizarea a doua drumuri judetene din regiunea de dezvoltare Nord-Est.

Primul contract, in valoare de aproximativ 51 milioane lei, a fost semnat cu Consiliul Judetean Iasi si vizeaza reabilitarea si modernizarea drumului de interes regional DJ 208, limita judetului Neamt-Iasi-limita judetului Suceava. Durata proiectului este de 29 de luni.

Cel de-al doilea contract semnat de Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional are drept obiect reabilitarea si modernizarea drumului judetean DJ 248 Iasi-Vaslui.
Valoarea eligibila a proiectului este de aproximativ 59 milioane lei, perioada estimata de implementare fiind de 18 luni. Proiectul va fi realizat, in parteneriat, de Consiliul Judetean Iasi si Consiliul Judetean Vaslui.

Cele doua proiecte sunt cofinantate prin Regio-Programul Operational Regional, Axa 2, Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!