ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Lansarea conceptului strategic de dezvoltare teritoriala Romania 2030


 

Lansarea conceptului strategic de dezvoltare teritoriala Romania 2030


(11.11.2008)

In contextul in care statele membre ale Uniunii Europene isi definesc contributiile la afirmarea Uniunii pe plan international, Romania isi configureaza la randul sau, directiile de dezvoltare teritoriala si rolul pe care il poate juca in cadrul Uniunii prin Conceptul Strategic de Dezvoltare Teritoriala Romania 2030.

Va invitam sa luati parte la prezentarea publica a Conceptului Strategic de Dezvoltare Teritoriala - Romania 2030, organizata sub inaltul patronaj si cu participarea Primului Ministru, Calin POPESCU TARICEANU.

Evenimentul are loc in data de 11 noiembrie 2008, in sala Bibliotecii Academiei Romane, Calea Victoriei nr. 125, intre orele 11:00-14:30.

Conceptul Strategic de Dezvoltare Teritoriala - Romania 2030 este un document care pune in evidenta, din perspectiva teritoriala integrata, modalitatile de valorificare a potentialului national, in vederea recuperarii decalajelor de dezvoltare fata de tarile europene, a stimularii dezvoltarii echilibrate a Romaniei si a consolidarii rolului ca stat membru al Uniunii Europene si actor activ in zona Europei Centrale si de Est.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!