ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Ministrul Cristian David solicita Politiei fermitate si echidistanta indiferent de apartenenta politica


 

Ministrul Cristian David solicita Politiei fermitate si echidistanta indiferent de apartenenta politica


(10.11.2008)

Din informatiile centralizate la MIRA, în numai o saptamâna de la începutul campaniei electorale, au fost înregistrate la nivelul întregii tarii 122 de incidente, dintre care 28 sunt infractiuni.
Pentru 16 persoane Politia face cercetari sub aspect penal, iar pentru contraventiile înregistrate s-au aplicat deja amenzi în valoare de peste 67.000 lei.

În acest context, ministrul internelor si reformei administrative a solicitat Politiei fermitate si echidistanta în actiune, indiferent de simpatiile sau apartenenta politica a celor implicati.

O campanie electorala derulata în conditii de normalitate este atât în interesul cetatenilor, cât si al participantilor la cursa electorala, motiv pentru care, ministrul internelor si reformei administrative face un apel catre responsabilii de campanie de a transmite mai departe un mesaj de responsabilitate si legalitate, în scopul unei confruntari electorale corecte.

Informatii de back-ground

Prin Dispozitia ministrului Cristian David, Secretarul de Stat al MIRA, Anghel Andreescu, sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica va dispune masuri de ordine publica suplimentare celor dispuse anterior prin Planul de Actiune de asigurare a ordinii si linistii publice in perioada campaniei electorale.

Sursa: MIRA

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!