ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Lansarea proiectului “Dezvoltarea serviciilor de informare si promovare turistica din Timisoara, in context regional”


 

Lansarea proiectului “Dezvoltarea serviciilor de informare si promovare turistica din Timisoara, in context regional”


(07.11.2008)

Primaria Municipiului Timisoara lanseaza joi, 6 noiembrie, ora 11.00 la Info-centrul Turistic de pe Str. Alba Iulia nr. 2, proiectul Dezvoltarea serviciilor de informare si promovare turistica din Timisoara, in context regional.

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul de Vecinatate Romania-Serbia 2006 si va fi implementat pentru o perioada de 15 luni. Se incadreaza intr-o serie de actiuni desfasurate de Municipiul Timisoara pentru definirea orasului ca destinatie turistica si isi propune sa contribuie la consolidarea imaginii Timisoarei in acest sens.

Partenerii Municipiului Timisoara sunt: Asociatia CULTOURS – Centrul de Turism Cultural din Timisoara si Organizatia de Turism din Varset, Serbia.

La eveniment vor participa membrii echipei de proiect din Romania si reprezentanti ai partenerului din Serbia. De asemenea sunt invitati sa participe toti cei care sunt interesati de acest domeniu.

Persoane de contact:
Gabriel Popa – Asistent de proiect
E-mail:
gabriel.popa@primariatm.ro
Tel.:0256/408430
Fax:0256/493019
Alina Albu – Coordonator CULTOURS
alina.albu@cultours.ro
Tel: 0724442057

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!