ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Blocurile Gemenii din Piata Natiunilor Unite nr 107-108 au fost transferate in propietatea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti


 

Blocurile Gemenii din Piata Natiunilor Unite nr 107-108 au fost transferate in propietatea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti


(05.11.2008)

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta din 4 noiembrie 2008, trecerea imobilelor situate in Piata Natiunilor Unite nr. 107-108, Municipiul Bucuresti, din proprietatea publica a statului si din administrarea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, in proprietatea publica a municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.
Cele 2 cladiri cuprind 128 de apartamente cu destinatia de locuinte de necesitate si vor oferi cazare temporara persoanelor care necesita locuinta in perioada efectuarii lucrarilor de consolidare a cladirilor cu risc seismic si chiriasilor evacuati din imobilele nationalizate. Fiecare dintre cele doua blocuri are in componenta cate 26 de apartamente de 3 camere, 26 de apartamente cu 2 camere si 12 apartamente cu o camera.
Locuintele au fost realizate de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor prin Compania Nationala de Investitii, valoarea totala a investitiei fiind de 34.846.785,86 lei.

Protocolul de predare-primire al imobilelor se va incheia intre partile interesate, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a hotararii de guvern.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!