ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Semnarea contractelor de lucrari


 

Semnarea contractelor de lucrari


(03.11.2008)

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a semnat contractele de lucrari pentru proiectele "Drumul apelor minerale – LOT 1" si "Drumul apelor minerale – LOT 2" finantate prin programul Phare CES 2006 – Componenta de infrastructura regionala.

Proiectul "Drumul apelor minerale – LOT 1", avand ca beneficiar Consiliul Judetean Covasna si Consiliile Locale Baraolt, Belin, Bodoc, Bretcu, Malnas, Valcele, Sfantu Gheorghe si Bixad, are o valoare totala de 5.461.295,84 EUR fara TVA, din care 47,91% reprezinta fonduri Phare, 15,97% provind din Fondul National si 36,12% de la beneficiarul local.

Principalele lucrari constau in executia unor cladiri pentru bai, a unor pavilioane de odihna si a unor pavilioane cu apa minerala, reamenajarea izvoarelor, amenajarea alimentarilor cu apa, executia unor statii de epurare, realizarea iluminatului exterior si a unor dotari urbane.

Proiectul "Drumul apelor minerale – LOT 2" are ca beneficiar Consiliul Judetean Harghita si Consiliile Locale Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Vlahita, Borsec, Baile Tusnad, Remetea. Valoarea totala a contractului este de 4.974.252,21 EUR fara TVA, din care 47,91% reprezinta fonduri Phare, 15,97% au fost alocati din Fondul National iar 36,12% reprezinta contributia beneficiarului local.

Lucrarile vizeaza in principal refacerea aleilor pietonale si a acesului stradal, amenajarea peisagistica si a pavilioanelor cu izvoare, realizarea iluminatului exterior si a unor dotari urbane.

 

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!