ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Primul-ministru a apreciat ca investitiile in infrastructura, inclusiv in cea din mediul rural, sunt importante pentru atragerea investitorilor


 

Primul-ministru a apreciat ca investitiile in infrastructura, inclusiv in cea din mediul rural, sunt importante pentru atragerea investitorilor


(30.10.2008)

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a vizitat astazi, in judetul Prahova, santierul podului peste Cricovul Sarat din localitatea Urlati, realizat cu finantare pe baza Ordonantei 7.

Primul-ministru a precizat ca investitiile in infrastructura, inclusiv in cea din mediul rural, sunt importante pentru atragerea investitorilor si a salutat faptul ca autoritatile locale au fost preocupate de depunerea unor astfel de proiecte de finantare.

„Podul, care are aproape o suta de metri lungime, este o lucrare de amploare si care exemplifica modul in care a evoluat infrastructura in mediul rural. Ma bucur sa vad ca exista astfel de realizari”, a spus seful Executivului.

In acest context, primul-ministru a salutat faptul ca proiectele de infrastructura derulate in zona, in special cele din zona industriala, sunt premise pentru realizarea de investitii importante, cum este cea a firmei Procter&Gamble, care va conduce la crearea de locuri de munca pentru locuitorii din zona.

Sursa: Guvernul Romaniei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!